Veranda met lichtstraat

Een lichtstraat is een mooie, effectieve toevoeging aan een veranda. Dankzij een veranda met lichtstraat geniet je het hele jaar van je tuin, omdat je te allen tijde beschut zit. De lichtstraat zorgt daarbij voor voldoende lichtinval. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantische avond sterrenkijken vanaf je veranda? Doe Het Zelf Veranda biedt bouwpakketten aan waarmee je heel gemakkelijk zelf een houten veranda met lichtstraat in elkaar zet, bijvoorbeeld met een schuin dak. Met deze complete bouwpakketten inclusief uitgebreide montagehandleiding maak je binnenkort gebruik van jouw zelfgebouwde veranda met lichtstraat!

Interesse in een veranda met zonwering?

Bekijk onze veranda's

Een lichtstraat is een waardevolle toevoeging aan een veranda

Beleef nóg meer plezier aan je houten veranda door te kiezen voor een exemplaar met lichtstraat. De lichtstraat wordt op de overkapping van de veranda geplaatst, welke vaak een schuin dak heeft. Als je kiest voor een bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda, dan ontvang je een compleet pakket met daarin alle onderdelen om jouw houten veranda met lichtstraat zelf in elkaar te zetten. Het pakket bevat bijvoorbeeld gelaagd veiligheidsglas voor de lichtstraat. Dit glas is zeer sterk en vrijwel onbreekbaar, waardoor je te allen tijde veilig op je veranda kunt zitten. Ook vind je onderdelen van douglashout in ons bouwpakket. Deze duurzame, sterke en mooie houtsoort is perfect voor jouw houten veranda met lichtstraat. Het hout gaat zeer lang mee en heeft een prachtige gloed. Alle onderdelen in het pakket zijn bovendien op maat gemaakt. Dat maakt het nóg makkelijker om een veranda met schuin dak en lichtstraat zelf in elkaar te zetten!

Ontdek de mogelijkheden

We bieden je, naast een bouwpakket voor een houten veranda met lichtstraat, nog meer mogelijkheden aan. Wat dacht je zoal van een lessenaarsdak met lichtstraat? Zo creëer je binnen, bijvoorbeeld in de keuken of uitbouw van je woning, veel meer lichtinval. Of bekijk de mogelijkheden voor een zadeldak met lichtstraat. Ook hiervoor bieden we je een compleet bouwpakket aan met alle benodigdheden.

Bestel een bouwpakket voor een houten veranda met lichtstraat

Wil je zelf een lichtstraat in elkaar zetten, bijvoorbeeld op een houten veranda met schuin dak? Bestel dan vandaag nog een van onze complete bouwpakketten hiervoor. Je betaalt hiervoor geen verzendkosten. Zó voordelig was een houten veranda met lichtstraat nog nooit! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via [email protected] of het contactformulier.

Copyright 2023 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »