Zelfbouw van een lichtstraat

Overweeg je een lichtstraat boven je veranda of in je overkapping en denk je hierbij aan zelfbouw? Je kunt heel eenvoudig zelf een lichtstraat maken met behulp van de bouwpakketten van Doe Het Zelf Veranda. Deze pakketten bevatten alle benodigdheden, inclusief duidelijke montage-instructies, om zelf aan de slag te gaan. Zelf een veranda of overkapping met lichtstraat maken was nog nooit zo makkelijk! Ontdek de vele voordelen van een bouwpakket uit onze webshop.

Interesse in een veranda met zonwering?

Bekijk onze veranda's

Een lichtstraat in je overkapping is zo gerealiseerd middels zelfbouw

Velen dromen ervan om zelf een veranda of terrasoverkapping met lichtstraat te maken, maar vinden het teveel gedoe. Vooral het zelf bij elkaar zoeken van de onderdelen en het gebrek aan duidelijke instructies zijn redenen om niet voor de zelfbouw van een veranda of overkapping met lichtstraat te kiezen. Als je kiest voor een doe-het-zelfbouwpakket uit onze webshop, hoef je hier geen last van te ondervinden. Onze pakketten bevatten namelijk alles om heel eenvoudig zelf een veranda of terrasoverkapping met lichtstraat te maken! Elk pakket beschikt onder meer over veiligheidsglas, aluminium onderdelen en bevestigingsmaterialen. Ook zitten er onderdelen van douglashout in het pakket, waaronder opstandbalken en liggers. Wist je dat je het pakket ook kunt uitbreiden, bijvoorbeeld met ledverlichting? Zoals je ziet, maken we de zelfbouw van een veranda of terrasoverkapping met lichtstraat heel gemakkelijk voor je.

Ontdek de mogelijkheden

We bieden je, naast een bouwpakket voor een houten veranda met lichtstraat, nog meer mogelijkheden aan. Wat dacht je zoal van een lessenaarsdak met lichtstraat? Zo creëer je binnen, bijvoorbeeld in de keuken of uitbouw van je woning, veel meer lichtinval. Of bekijk de mogelijkheden voor een zadeldak met lichtstraat. Ook hiervoor bieden we je een compleet bouwpakket aan met alle benodigdheden.

Profiteer van ultiem gemak bij het zelf maken van een lichtstraat

Zie je jezelf al genieten met vrienden of familie, op je veranda of onder je overkapping met lichtstraat? Als je kiest voor zelfbouw, zijn deze momenten extra bijzonder: je geniet dan met je gezelschap van een veranda of overkapping met lichtstraat, die je helemaal zelf hebt weten te maken. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Bestel dan vandaag nog het bouwpakket uit onze webshop! Je ontvangt deze snel in huis en hoeft geen verzendkosten te betalen. Heb je vragen over het pakket of over het zelf maken van een lichtstraat? Of wil je meer informatie over onze service? We vertellen je graag meer. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected] of het contactformulier en we beantwoorden al je vragen.

Copyright 2023 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »