9-12-2020

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op de "Over Ons" pagina. Graag stel ik mijzelf voor. Mijn naam is Sjoerd Schrijver en de persoon achter doehetzelfveranda.nl. Woonachtig met mijn gezin in het mooie Kapelle (Zeeland).

 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als ondernemer onder de naam "Schrijver Sierbestrating & Buitenverblijven". De naam zegt het al. Ik en mijn team verzorgen straatwerk maar bouwen ook (voornamelijk) Douglas veranda's en overkappingen. Doordat de veranda's en overkappingen steeds luxer en completer worden spreken we vandaag de dag dan ook over "buitenverblijven".

 

Doordat ik steeds meer aanvragen door het hele land krijg en we voornamelijk in de regio werken/monteren is het idee voor doehetzelfveranda.nl (onderdeel van Schrijver Sierbestrating & Buitenverblijven) ontstaan.  Een duidelijke overzichtelijke webshop waar de consument een product aan kan schaffen wat geheel zelf te monteren is. Ik vind het erg leuk om hier tips en ondersteuning in te geven maar met de duidelijke montage handleidingen en een dosis inzet ben je er al! Mocht er dan toch nog iets onduidelijk zijn of niet lukken, sta ik je graag te woord!

 

Wat ik mijn bezoekers mee wil geven is dat ik het persoonlijke contact met jou zeer belangrijk vind. Dit zal ook de kracht zijn van deze webshop. Afgelopen jaren heb ik met mijn team ca. 100+ veranda's gemonteerd. Door al deze ervaring heb ik een hoop kennis op gedaan. Voel je vrij contact met mij op te nemen via mail of telefoon. Ik beantwoord graag je vragen en zal mij te allen tijde inzetten voor een zo vlot mogelijke levering van je bestelling.

 

Vriendelijke groet,

 

Sjoerd Schrijver

 

Copyright 2024 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »