Verzenden

 

Wanneer u een bestelling plaatst in onze shop nemen wij altijd telefonisch contact met u op. We controleren dan samen de bestelling en kunnen u dan informeren over de verwachte levertijd. Normaal gepsproken leveren wij binnen twee weken. Al onze producten worden rechtstreeks door onze leverancier Pext verzonden. Dit kan op twee manieren:

 

  1. Pakketpost €6,95
  2. Transport vrachtauto €60,00

 

De volgende losse producten worden per pakketpost verstuurd: LED spots, Wandspots, en LED toebehoren.

 

De volgende producten worden per vrachtauto bezorgd: Veranda's, Gootsystemen.

 

Combineer je bovenstaande producten dan wordt alles per vrachtauto bezorgd. De vrachtauto is voorzien van een kooiaap. Het voordeel hiervan is flexibiliteit. Hiermee kunnen we de goederen praktisch altijd dicht bij huis plaatsen. Dit scheelt weer een hoop energie die je kan gebruiken tijdens het monteren!

 

 

Bedenktijd/retour

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de leverancier zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen:

  1. Pakketpost €6,95
  2. Transport vrachtauto €60,00

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Doe Het Zelf Veranda geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Uitzondering

Alle veranda's met afwijkende maten (maatwerk) kunnen niet retour worden verzonden.

 

 

Download hier ons herroeping/retourformulier

 

 

 

Copyright 2024 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »