Compleet doe-het-zelf pakket
Professionele kwaliteit
Persoonlijk contact, Advies op maat
Offerte aanvragen?
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  In verband met de naderende bouwvak sluiting gelden aangepaste levertijden! Bekijk hier

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Compleet doe-het-zelf pakket
  Professionele kwaliteit
  Persoonlijk contact, Advies op maat

  In verband met de naderende bouwvak sluiting gelden aangepaste levertijden! Bekijk hier

  Algemene voorwaarden

  27-6-2024

  ALGEMENE VOORWAARDEN - doehetzelfveranda.nl (Handelend onder de naam Schrijver Sierbestrating & Buitenverblijven)

  Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij met u sluiten. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet met ons contact te zoeken via [email protected]. U kunt ons ook bereiken op ons telefoonnummer 0651745145. Het postadres van Schrijver Sierbestrating & Buitenverblijven is Vijverstraat 20, 4421 AX Kapelle. KvK-nummer: 20150290. BTW-nummer: NL001557687B09

   

  Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. U stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

   

  Artikel 1 - Producten

  Wij verkopen Veranda's, Overkappingen, Lichtstraten, Glazen (schuif) wanden, gootsystemen, wandmodules, LED en beits.

   

  Artikel 2 - Betalingen

  De (totale) prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. U kunt in onze webshop betalen met iDEAL.
  Bij een orderbedrag van €750 incl. BTW betaalt u geen transportkosten.

   

  Artikel 3 - Leveringen

  Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. U kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. Pext verzorgt de distributie. Wij doen ons best om de bestelling binnen 3 tot 5 weken te leveren. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan per email of telefonisch op de hoogte. We garanderen dat u de bestelling uiterlijk 30 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om (a) het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten, of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.

   

  Artikel 4 - Retour

  Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

  Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief transportkosten gecrediteerd. Voor het ophalen van goederen hanteren we onderstaande tarieven;

  1. Transportkosten NL €80,00
  2. Transportkosten BE €200,00

  Al onze producten, met uitzondering van LED en beits, worden per bestelling zorgvuldig samengesteld. Dit kost tijd. Producten die retour komen moeten op dezelfde wijze weer uitgepakt worden. Daarom hanteren wij per retour handelingskosten á €200,00.

  Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Doe Het Zelf Veranda geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Retourvoorwaarden:

  • Zorg ervoor dat de goederen schoon en droog zijn opgeslagen en niet zijn blootgesteld aan weersinvloeden
  • Beschadigde goederen nemen wij niet retour
  • Goederen in originele verpakking retour

  Controle en opslag:

  • Het pakket moet binnen 2 dagen na levering worden gecontroleerd. Wij wijzen u erop dat Doe Het Zelf Veranda niet verantwoordelijk is voor extra ontstane kosten, veroorzaakt door een onvolledige controle voor aanvang van de opbouw.
  • Zorg ervoor dat het pakket schoon en droog wordt opgeslagen, en niet wordt blootgesteld aan weersinvloeden.
  • Verwijder eventuele verpakkingsfolie, leg de balken iets uit elkaar op een plek waar ze niet aan regen of zon worden blootgesteld.
  • Niet op het pakket staan of lopen.
  • Leg de balken niet direct op een vochtige ondergrond, leg latjes op de grond waar het hout op kan liggen.
  • Indien niet direct met de opbouw wordt of kan worden begonnen, is het belangrijk dat u de onderdelen weer vlak op de pallet stapelt en deze afdekt zodat zon en water niet kunnen binnendringen.
  • Het pakket niet in een verwarmde ruimte plaatsen.
  • Volg de montagehandleiding nauwkeurig op.

  Toelaatbare afwijkingen hout:

  • Noesten die zijn vastgegroeid in het hout of uitvallende noesten met een doorsnede van maximaal 5 cm.
  • Schaafrestanten, boomschors op de achter en/of bovenkant.
  • Verkleuringen.
  • Scheuren die de constructie niet aantasten.
  • Harszakken.
  • Verdraaiing en rond staan, als dit de werkbaarheid en montage niet belemmert.
  • Vingerlassen in planken en balken.

  Opslag Polycarbonaat

  - Als u het daksysteem niet direct na ontvangst verwerkt, dan dienen de polycarbonaat platen droog en uit de zon te worden opgeslagen.

  - De polycarbonaatplaten dienen bij opslag op een effen ondergrond te liggen, zoals bijvoorbeeld een pallet. De platen mogen niet direct op de grond gestapeld worden!

  - Vermijd direct zonlicht en regenwater. Dek de gestapelde platen af met een witte polyethyleenfolie. - Sla de platen bij voorkeur binnen op. Bij opslag in de buitenlucht, bij voorkeur opslaan onder een afdak.

   

  Artikel 5 - Garantie

  Voor al onze producten hanteren wij de garantiebepalingen van onze leverancier(s)

   

  Artikel 6 - Aansprakelijkheid

  Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Uw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

   

  Artikel 7 - Eigendomsvoorbehoud 

  1. Eigendom van materialen gaat, niettegenstaande de feitelijke levering, pas op de opdrachtgever over, nadat deze al hetgeen hij uit hoofde van enige overeenkomst aan Doe Het Zelf Veranda is verschuldigd, heeft voldaan, daaronder mede begrepen vergoeding van eventueel verschuldigde rente en kosten, ook van eerdere of latere leveringen en eventuele met betrekking tot de materialen verrichtte of te verrichten werkzaamheden.

  2. De opdrachtgever mag de materialen, voordat de eigendom daarvan is overgegaan, niet met enig recht of op enige wijze belasten, verkopen, doorleveren, vervreemden of anderszins bezwaren.

   

  Artikel 8 - Privacy Policy

  Wij beschermen uw persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt voor meer informatie onze Privacy Policy raadplegen.

   

  Artikel 9 - Intellectuele eigendomsrechten

  Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto's, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Uw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

   

  Artikel 10 - Klachtenregeling

  Als u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar [email protected]. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk afhandelen, uiterlijk binnen vijf dagen nadat we uw klacht hebben ontvangen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvangt u binnen twee dagen een bevestiging van uw klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

   

  Artikel 11 - Geschillenregeling

  1. Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Zeeland-West-Brabant bevoegd.
  2. Ook kunt u als consument terecht op het ODR-platform (Online Dispute Resolution). Dit platform biedt een eenvoudige, doelmatige, snelle en goedkope buitengerechtelijke oplossing voor geschillen die voortvloeien uit online transacties. Voor meer informatie zie: http://ec.europa.eu/odr

  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Neem contact op via onderstaande gegevens. Montage specialist Sjoerd staat voor je klaar!

  Contactgegevens

  Bellen of WhatsApp

  7 dagen per week bereikbaar, dat is pas service!

  +31651745145

  E-mail

  Reactie binnen 1 werkdag!

  [email protected]

  Social media

  Volg ons!

  9,9Review LogoWij scoren een 9,9 op WebwinkelKeur

  doehetzelfveranda.nl

  Vijverstraat 20
  4421 AX Kapelle
  Nederland

  BTW: NL001557687B09
  KVK: 20150290

  Bekijk op Google Maps

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »