Eenvoudig betalen via iDEAL!

 

Hoe betaal je met iDEAL?

Wanneer je betaalt met iDEAL, reken je af via je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Klanten van nagenoeg alle banken kunnen betalen met iDEAL.

 

Wanneer je kiest voor iDEAL op de betaalpagina, log je in bij de website van je eigen bank of via een mobiel bankieren app. Zodra je bent ingelogd hoef je alleen nog maar de betaling te bevestigen. Alle gegevens van je bestelling zijn al ingevuld.

 

Is iDEAL veilig?

Betalen met iDEAL is net zo veilig als internetbankieren en mobiel bankieren mits je de regels voor veilig bankieren opvolgt. 

 

 

Betalen via bankoverschrijving!

 

Hoe werkt een SEPA-overboeking?

Wanneer klanten willen betalen via een SEPA-overboeking ontvangen ze de betaalgegevens direct op hun scherm of per e-mail. Vervolgens maken ze het bedrag over vanuit hun online bankomgeving, wanneer het ze het beste uitkomt.

 

 

Gespreid betalen!

 

Hoe werkt gespreid betalen?

Liever niet het hele bedrag in één keer betalen? Bestellingen met een orderwaarde vanaf €3.000,- mogen in twee keer betaald worden. Stuur ons een email met jouw bestelling naar: 

 

[email protected]

 

U ontvangt van ons een factuur met een betaalverzoek á 50%. De overige 50% voldoet u via het pinapparaat van de chauffeur op de dag van levering. LET OP! Zorg ervoor dat uw daglimitiet en saldo die dag toereikend is. Anders wordt er niet afgeleverd. Eventuele extra transportkosten zijn voor rekening van de klant.

Copyright 2024 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »