Lichtstraat met veiligheidsglas

Door een lichtstraat met veiligheidsglas op je overkapping te bouwen, bijvoorbeeld op de overkapping van je veranda, geniet je het hele jaar buiten van een beschutte plek met extra veel lichtinval. Omdat het veiligheidsglas vrijwel niet breekt of scheurt, zit je bovendien altijd veilig onder de overkapping. Bij Doe Het Zelf Veranda bestel je eenvoudig een bouwpakket voor een lichtstraat met veiligheidsglas. Daarmee zet je in een handomdraai een veranda, overkapping, lessenaarsdak of zadeldak met lichtstraat in elkaar!

Interesse in een veranda met zonwering?

Bekijk onze veranda's

De voordelen van een lichtstraat met veiligheidsglas

Extra lichtinval op bijvoorbeeld je veranda, onder je overkapping of in de uitbouw van je woning, is altijd prettig. Je hebt hierdoor beter zicht en creëert meer sfeer. Hoe romantisch is het bijvoorbeeld om ’s avonds sterren te kunnen kijken vanaf je veranda, door de lichtstraat heen? Bij Doe Het Zelf Veranda kun je terecht voor een lichtstraat met veiligheidsglas en dat levert je nóg meer voordelen op. Dit glas is extra stevig, waardoor het niet zomaar breekt of scheurt. Het is dus geen probleem als hier steentjes of takken op vallen. De lichtstraat met veiligheidsglas is bovendien zeer gemakkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montagehandleiding. Kortom: waar wacht je nog op?

Ontdek de mogelijkheden

We bieden je, naast een bouwpakket voor een houten veranda met lichtstraat, nog meer mogelijkheden aan. Wat dacht je zoal van een lessenaarsdak met lichtstraat? Zo creëer je binnen, bijvoorbeeld in de keuken of uitbouw van je woning, veel meer lichtinval. Of bekijk de mogelijkheden voor een zadeldak met lichtstraat. Ook hiervoor bieden we je een compleet bouwpakket aan met alle benodigdheden.

Bestel direct een bouwpakket en ga aan de slag

Kun je niet wachten om te genieten van een veranda of overkapping met lichtstraat? Bestel dan direct het bouwpakket in onze webshop en ga aan de slag! Als je vragen hebt over het bouwpakket, neem je contact met ons op via [email protected] of het contactformulier. Wij staan je graag te woord.

Copyright 2023 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »