Overkapping met lichtstraat

Als je kiest voor een lichtstraat op je overkapping, dan geniet je van meer lichtinval. Je zit daarmee het hele jaar beschut, terwijl je voldoende licht hebt en zelfs nog naar de prachtige lucht kunt kijken. Wordt het donker? Dan tuur je vanaf je overkapping door de lichtstraat naar de sterren. Kortom: een overkapping met lichtstraat brengt veel meer sfeer met zich mee! Je bestelt bij Doe Het Zelf Veranda een compleet bouwpakket, waarmee je zelfstandig een houten overkapping met lichtstraat bouwt. Dit is een voordelige en makkelijke optie om binnenkort van een verlichte overkapping te genieten.

Interesse in een veranda met zonwering?

Bekijk onze veranda's

Een lichtstraat op je overkapping bouw je met behulp van ons complete bouwpakket

Een bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda bevat alles wat je nodig hebt om zelf een houten overkapping met lichtstraat in elkaar te zetten. Je ontvangt bijvoorbeeld onderdelen van douglashout: een sterke, duurzame houtsoort, die bovendien een prachtige gloed heeft. Dit hout is dan ook ideaal voor de bouw van jouw houten overkapping met lichtstraat. Daarnaast bevat het pakket gelaagd veiligheidsglas en verschillende aluminium onderdelen voor de lichtstraat van de overkapping. Ook deze onderdelen zijn zeer sterk en zorgen voor extra veiligheid. Het glas is bijvoorbeeld vrijwel onbreekbaar. Dat maakt dat je extra zorgeloos kunt genieten van jouw terrasoverkapping met lichtstraat!

Ontdek de mogelijkheden

We bieden je, naast een bouwpakket voor een houten veranda met lichtstraat, nog meer mogelijkheden aan. Wat dacht je zoal van een lessenaarsdak met lichtstraat? Zo creëer je binnen, bijvoorbeeld in de keuken of uitbouw van je woning, veel meer lichtinval. Of bekijk de mogelijkheden voor een zadeldak met lichtstraat. Ook hiervoor bieden we je een compleet bouwpakket aan met alle benodigdheden.

Bestel een bouwpakket voor een houten overkapping met lichtstraat vandaag nog

Droom je er al een tijdje van om een houten overkapping in je tuin of aan je huis te zetten? Zet vandaag nog de eerste stap door een compleet bouwpakket voor een houten overkapping met lichtstraat te bestellen in onze webshop. Je ontvangt dit pakket, inclusief alle benodigde onderdelen en handige montagehandleiding, zonder verzendkosten bij je thuis. Heb je vragen over onze service of over het bouwpakket? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of het contactformulier. We staan je graag te woord.

Copyright 2021 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »