Lessenaarsdak met lichtstraat

Van een lessenaarsdak met lichtstraat heb je het hele jaar door veel profijt. Je kunt de lichtstraat combineren met vrijwel alle terrasoverkappingen van Doe Het Zelf Veranda. Maak zelf een keuze uit de beschikbare afmetingen, kleur van de kliklijsten en de positie van de lichtstraat in het zadeldak en ga aan de slag met het complete bouwpakket!

Interesse in een veranda met zonwering?

Bekijk onze veranda's

Een compleet bouwpakket om zelf een lessenaarsdak met lichtstraat in elkaar te zetten

Door het bouwpakket voor een lessenaarsdak met lichtstraat van Doe Het Zelf Veranda te kiezen, bespaar je jezelf de zoektocht naar alle benodigde materialen. In het bouwpakket zit namelijk alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Je ontvangt bijvoorbeeld:

  • Onderdelen van douglashout, waaronder liggers en opstandbalken
  • Aluminium profielsystemen voor de lichtstraat
  • Veiligheidsglas (enkelgelaagd)
  • Bevestigingsmaterialen
  • Montagehandleiding

Het resultaat is een lessenaarsdak met lichtstraat met één schuine zijde, inclusief achterwand, die veel extra licht binnenlaat. Het lessenaarsdak is op vrijwel al onze houten terrasoverkappingen te plaatsen. Wij adviseren je hier graag over.

Besluit vandaag nog dit bouwpakket te bestellen

Van een lessenaarsdak met lichtstraat heb je nog jaren veel plezier. Zeker als je kiest voor het bouwpakket van onze webshop, waarin alle kwalitatief hoogwaardige materialen zitten om zelf aan de slag te gaan. Bestel dit pakket direct en ontvang het snel én zonder verzendkosten bij je thuis! Heb je vragen over onze service of onze bouwpakketten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je bereikt ons via [email protected] of het contactformulier.

Copyright 2023 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »