Zonnepanelen als afdak

Zonnepanelen als afdak leveren meerdere voordelen op: het is een milieubewuste keuze die je op de lange termijn kosten bespaart én ze zorgen voor een extra schaduwplek. Denk je erover na om een afdak met zonnepanelen aan je huis te laten bouwen? Kies dan voor een bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda. Daarmee bouw je in een handomdraai zelfstandig een afdak met zonnepanelen die voldoet aan je wensen.

Interesse in een veranda met zonwering?

Bekijk onze veranda's

Waarom zou je kiezen voor zonnepanelen als afdak?

Duurzaamheid is een belangrijke reden om te kiezen voor een afdak met zonnepanelen. De zonnepanelen vangen door hun ligging veel zonlicht, waardoor ze een hoop zonne-energie opwekken. Het duurt een klein aantal jaren voordat je de aanschaf van de zonnepanelen hebt terugverdiend, maar daarna geniet je vele jaren van gratis zonnestroom. En dat bespaart je dus op de lange termijn veel kosten! Zonnepanelen als afdak bieden daarnaast een fijne schaduwplek, waar je samen met gezelschap onder kunt zitten. Dat is wel zo fijn als het erg warm is. Kortom: een afdak met zonnepanelen is een fijne toevoeging aan je huis en tuin.

Ontdek de mogelijkheden

We bieden je, naast een bouwpakket voor een houten veranda met lichtstraat, nog meer mogelijkheden aan. Wat dacht je zoal van een lessenaarsdak met lichtstraat? Zo creëer je binnen, bijvoorbeeld in de keuken of uitbouw van je woning, veel meer lichtinval. Of bekijk de mogelijkheden voor een zadeldak met lichtstraat. Ook hiervoor bieden we je een compleet bouwpakket aan met alle benodigdheden.

Een afdak met zonnepanelen is zo gerealiseerd met behulp van ons bouwpakket

Zonnepanelen als afdak realiseer je heel eenvoudig zelf met behulp van ons bouwpakket. Je vindt hierin alle benodigdheden om zelf aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan onderdelen van douglashout en bevestigingsmaterialen. De uitgebreide montagehandleiding begeleidt je stap voor stap door het installatieproces. Het inschakelen van een professional of een rit naar de bouwmarkt is daardoor niet meer nodig!

Bestel dit bouwpakket direct in onze webshop

Ben je overtuigd van de voordelen van zonnepanelen als afdak? Bestel dan direct het bijbehorende, complete bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda, dé webshop voor bouwpakketten voor veranda’s, overkappingen, lichtstraten en pergolasystemen. Wij verzenden je pakket gratis naar je toe. Wil je meer weten over de pakketten of onze service? Mail dan naar [email protected] of het contactformulier.

Copyright 2024 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »