Pergolasysteem

Een pergolasysteem is dé trend voor in de tuin. Dit is een overkapping die je op elke plek in je tuin kunt zetten of tegen je huis aan kunt bouwen. Wil je deze overkapping het liefst zelf bouwen? Kies dan voor een bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda. Daarin zitten alle onderdelen en duidelijke montage-instructies om gemakkelijk zelf aan de slag te gaan.

Interesse in een veranda met zonwering?

Bekijk onze veranda's

Geniet het hele jaar door van de buitenlucht dankzij een pergolasysteem

Met een pergolasysteem kun je een veel grotere uitval creëren dan met bijvoorbeeld een knikarmscherm. Hierdoor heb je veel meer ruimte om heerlijk beschut buiten te zitten. En dat het hele jaar door, want het systeem beschermt je tegen zon en regen! Een pergolasysteem is bovendien zeer stevig in elkaar te zetten met het bijbehorende bouwpakket dat je bij Doe Het Zelf Veranda kunt bestellen. De handige montagehandleiding begeleidt je stap voor stap door het proces heen. Ritjes naar de bouwmarkt of het inschakelen van professionals is daardoor niet meer nodig.

Ontdek de mogelijkheden

We bieden je, naast een bouwpakket voor een houten veranda met lichtstraat, nog meer mogelijkheden aan. Wat dacht je zoal van een lessenaarsdak met lichtstraat? Zo creëer je binnen, bijvoorbeeld in de keuken of uitbouw van je woning, veel meer lichtinval. Of bekijk de mogelijkheden voor een zadeldak met lichtstraat. Ook hiervoor bieden we je een compleet bouwpakket aan met alle benodigdheden.

Bestel direct of vraag om meer informatie

Bestel direct het bouwpakket voor jouw pergolasysteem in onze webshop. Je betaalt daarvoor geen verzendkosten! Natuurlijk geven we je ook graag meer informatie als je hier behoefte aan hebt. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected] of het contactformulier.

Copyright 2023 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »