Bouwpakket voor een Douglas overkapping of veranda

Zelf een Douglas overkapping of veranda in elkaar zetten, doe je met een bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda. Onze kant-en-klare bouwpakketten omvatten alles wat je nodig hebt voor de zelfbouw van een Douglas overkapping. De onderdelen zijn op maat gemaakt en bij het pakket wordt een montagehandleiding geleverd met duidelijke instructies. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de Douglas overkapping of veranda in elkaar zetten met behulp van de onderdelen uit het bouwpakket.

Interesse in een bouwpakket?

Bekijk onze opties

Zelf een Douglas overkapping of veranda bouwen met een compleet bouwpakket

Kies je voor zelfbouw van een Douglas overkapping of juist voor een bouwpakket voor een veranda? De mogelijkheden zijn uitgebreid wanneer je dit pakket bij ons koopt. Zo heb je de keuze uit verschillende maten en allerlei toevoegingen. Je kunt de overkapping bijvoorbeeld met een helder of juist een opaal polycarbonaat dak uit laten voeren. Zo bepaal je zelf hoeveel licht er doorheen komt en hoe warmtewerend het dak is. Voor extra warmtewering en zonbescherming kun je diverse soorten zonwering aan de overkapping of veranda toevoegen. Zo kun je ook op het heetst van de dag prima gebruikmaken van je overkapping.

Zelfbouw van een Douglas overkapping die lang meegaat

Wanneer je een bouwpakket met Douglas hout van ons koopt, gaat je overkapping of veranda na de zelfbouw nog jaren mee. Douglas hout staat namelijk bekend om de duurzaamheid en stevigheid. Daarnaast heeft dit hout een mooie warme uitstraling, waardoor je er een prachtige overkapping mee kunt bouwen. Ook de polycarbonaat daken die we leveren gaan lang mee. Wanneer je dus voor zelfbouw van een overkapping of veranda gaat en wilt dat deze lang meegaat, kies je voor een bouwpakket met Douglas hout van Doe Het Zelf Veranda.

Bouw zelf je ideale overkapping of veranda

Ben je geïnteresseerd in zelfbouw van een Douglas overkapping of veranda en wil je een kant-en-klaar bouwpakket bestellen? Koop je benodigdheden dan eenvoudig en snel in onze webshop. Vervolgens wordt alles wat je nodig hebt voor jouw overkapping zonder verzendkosten bij je thuis geleverd. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Copyright 2021 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »