Terrasoverkapping met polycarbonaat dak

Wil je een terrasoverkapping met een polycarbonaat dak in je tuin? Bestel dan een van de bouwpakketten van Doe Het Zelf Veranda en zet zelf je overkapping met polycarbonaat dak in elkaar. Onze bouwpakketten bevatten alles wat je nodig hebt om de overkapping zelf te bouwen. Denk daarbij aan douglashout, polycarbonaat daken, montagemateriaal en een handleiding met duidelijke instructies. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de terrasoverkapping met polycarbonaat dak zelf in elkaar zetten!

Interesse in een terrasoverkapping met polycarbonaat dak?

Bekijk onze overkappingen

Een terrasoverkapping met een helder of opaal polycarbonaat dak

Er zijn diverse mogelijkheden als je een bouwpakket voor een overkapping met polycarbonaat dak bij ons bestelt. Kies bijvoorbeeld tussen een opaal of juist een helder dak. Zo bepaal je zelf de hoeveelheid lichtinval en de stijl van de overkapping. Er zijn uiteraard ook verschillende formaten beschikbaar én je hebt de keuze uit diverse accessoires, zodat je de terrasoverkapping met polycarbonaat dak kunt personaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Doe Het Zelf Veranda. Daarom bevatten onze bouwpakketten duurzaam polycarbonaat en sterk douglashout, waardoor de overkapping over je terras nog jaren meegaat.

Bestel online en profiteer van gratis verzending

Wil je ook een terrasoverkapping van hout met een polycarbonaat dak in je tuin? Bestel dan een bouwpakket bij ons en profiteer van gratis verzending. Zo ontvang je in één keer alle onderdelen voor je overkapping en hoef je niet steeds op en neer naar de bouwmarkt, om je vervolgens af te vragen of de grote onderdelen wel in je auto passen. Bespaar jezelf dus de moeite door bij ons een kant-en-klaar pakket te kopen, met daarbij alle onderdelen voor een prachtige overkapping voor je terras met een polycarbonaat dak! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via [email protected] of het contactformulier.

Copyright 2021 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »