Solar Veranda vrijstaand Solar Veranda vrijstaand Solar Veranda vrijstaand Solar Veranda vrijstaand Solar Veranda vrijstaand Solar Veranda vrijstaand
Solar Veranda vrijstaand Solar Veranda vrijstaand Solar Veranda vrijstaand Solar Veranda vrijstaand Solar Veranda vrijstaand Solar Veranda vrijstaand

Solar Veranda vrijstaand

4.720,00

De Solar Veranda is een unieke combinatie van comfort en duurzaamheid. De licht doorlatende zonnepanelen zorgen voor een prachtige uitstraling!

+ -
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 3-4 weken

 

Een volledig kant en klaar pakket bestaand uit:

 

Veranda:

- 4 of 6 staanders 14×14×250cm

- Liggers 5,8×14cm en schoren 5,8×14cm

- Dwarsligger 14×14cm

- Tussenbalkjes 4,8×12cm

- Gootplank 2,8×14cm

- Bevestigingsmateriaal en een uitgebreide montagehandleiding

 

 

Daksysteem:

- Kioto glas-glas PV-panelen 310Wp

- Aluminium beglazingsprofielen 

- Sier-kliklijsten in RAL9005/9010/7016

- Glasdelingsprofielen in RAL9005 t.b.v. koppeling panelen

- Muuraansluitprofiel met afsluitrubber

- Afwerkkoof onderzijde t.b.v. wegwerken bekabeling en evt. optimizers

- Eindschotjes, bevestigingsmateriaal en een uitgebreide montagehandleiding

 

 

Optioneel:

- Betonpoer   

- Gootsysteem   

- SAJ Omvormer   

- Solar Edge Optimizers   

 

 

Downloads:

 Montagehandleiding Solar Veranda Vrijstaand

 Maatvoering Solar Veranda

 Montagehandleiding Daksysteem Vrijstaand

 Data Sheet Kioto Zonnepanelen

  Brochure Solar Veranda

  Prijslijst Solar Veranda

 

 

Veel gestelde vragen

 

Uit wat voor soort hout bestaat de solar constructie?

De Solar constructie is gemaakt van duplo verlijmd douglas hout. Dit betekent dat het hout geoptimaliseerd en goed gedroogd is en dat er twee lagen hout tegendraads op elkaar zijn verlijmd. Het hout kan hierdoor nauwelijks kromtrekken en de kans op scheurvorming wordt hiermee geminimaliseerd. Hierdoor heeft deze houtsoort een zeer lange levensduur.

 

Welke zonnepanelen worden er gebruikt?

Op het dak van de Solar Veranda liggen Kioto Bifacial 310 Wp zonnepanelen. De zonnepanelen worden geproduceerd in Oostenrijk en zijn van zeer hoge kwaliteit. De zonnecellen zijn gelaagd in veiligheidsglas waardoor deze ook zichtbaar zijn via de onderkant. De ruimte tussen de zonnecellen zorgt ervoor dat de panelen licht door laten waardoor deze uitermate geschikt zijn voor een veranda. De 60 efficiënte dubbelzijdige zonnecellen zijn goed voor 310 Wp wat op kan lopen tot maar liefst 360 Wp per paneel.

 

Is het dak waterdicht?

Ja, het dak is volledig waterdicht. Het aluminium profielsysteem aan de bovenzijde is speciaal ontwikkeld voor de Kioto zonnepanelen. De profielen zijn voorzien van beglazingsrubbers en het dak van de Veranda wordt gemonteerd onder een hoek van 10 graden. Hierdoor valt het zonlicht langer over de dag op de zonnecellen en worden hemelwater en vuil vlot afgevoerd.

 

Moet ik betonpoeren gebruiken?

De betonpoeren zorgen ervoor dat de staanders vrij staan van optrekkend vocht. Langdurig vocht in het hout is niet wenselijk. Bovendien zorgen onze betonpoeren met verbrede onderplaat (40×40cm) ervoor dat ze Solar Veranda gebouwd kan worden op een degelijke fundering. Wij zullen dus altijd adviseren de betonpoeren te gebruiken bij het bouwen van de Solar Veranda.

 

Wat is het verschil tussen de SAJ omvormer en Solar Edge optimizerset?

Optimizers zorgen ervoor dat de opbrengsten van elk afzonderlijk paneel maximaal zijn. Heb je op bepaalde panelen last van schaduwvorming dan blijven de overige panelen optimaal opbrengsten leveren. Bij een SAJ omvormer worden de zonnepanelen serie geschakeld aangesloten. Wanneer er op één paneel schaduw valt zal het gemiddelde van alle panelen omlaag gaan. Bij gebruik van optimizers zal alleen op dat ene paneel met schaduw het gemiddelde omlaag gaan. Gemiddeld leveren de optimizers 15 tot 20% meer rendement op.

 

Wat zijn de opbrengsten?

 

Wat zijn de garantiebepalingen?

SAJ omvormer: 5 jaar garantie

Solar Egde omvormer: 12 jaar garantie

Kioto Bifacial 310 Wp zonnepanelen: 12 jaar garantie

 

Moet ik een vergunning aanvragen?

Wanneer je een Solar Veranda gaat bouwen is het verstandig om vooraf uit te zoeken of je een vergunning nodig hebt. Hierbij wordt er vaak gekeken naar de hoogte, afmeting en locatie van de Veranda. Het hoogste punt van de Solar Veranda is 299cm. Hiermee hou je aan de voorkant een doorloop van 215cm. Tot 300cm mag je vaak vergunningsvrij bouwen. Hoeveel vierkante meter je zonder vergunning mag bebouwen is afhankelijk van de omvang van jouw perceel. Ook de locatie van jouw perceel wat bebouwd mag worden verschilt per gemeente. Raadpleeg voor meer informatie https://www.omgevingsloket.nl 

 

Wat is de levertijd?

De levertijd van de Solar Veranda is ongeveer 3 a 4 weken. De levertijd op SAJ omvormers en Solar Edge optimizers kan iets oplopen. Vraag hier naar voordat je besteld om teleurstelling te voorkomen.

 

Is de montage moeilijk?

De montage van de Douglas constructie en aluminium bovenbouw inclusief zonnepanelen is goed uit te voeren door een (redelijk) ervaren doe-het-zelver. Het best kan je dit met zijn tweeën doen. Hierdoor heb je minder kans op schade en het tilt een stuk makkelijker. De Solar Veranda wordt geleverd als compleet doe-het-zelf bouwpakket voorzien van een duidelijk montage handleiding, bitjes, boortjes, schroeven etc. Al het hout wordt al op maat aangeleverd. Enkel de staanders dien je op het werkt zelf op de gewenste hoogte te zagen (dit kunnen wij ook kosteloos doen). Mocht je na het lezen van de montage handleiding of tijdens de montage nog vragen hebben zijn wij altijd telefonisch bereikbaar ter ondersteuning. Het aansluiten van de omvormer en/of optimizers naar de meterkast kan je het beste overlaten aan een erkend installateur. Hierdoor weet je zeker dat de zonnepanelen naar behoren werken en is de aansluiting voor de verzekering gedekt.

 

Kan ik de Solar Veranda ergens bekijken?

Dat kan! In onze showroom te Kapelle hebben wij een vrijstaande Solar Veranda opgesteld. Wij werken uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we je op het gemak de constructie laten zien en je voorzien van handige tips de je kan gebruiken bij het bouwen.

 

 

✅   Eenvoudige montage d.m.v. een duidelijke handleiding

✅   Bij vragen altijd bereikbaar via Whatsapp, Telefoon, Beeldbellen

✅   100% Waterdicht dak

✅   Al het hout wordt op maat aangeleverd

✅   Aluminium profielen zijn voorgeboord

✅   Tot wel 360 Wp opbrengst 

✅   Te bekijken in onze showroom (op afspraak)

❌   Geen maatwerk mogelijk

❌   Exclusief gootsysteem. Kijk hiervoor in de Categorie Gootsystemen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Copyright 2022 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »