Houten overkapping op maat

Als je een houten overkapping op maat wilt, dan kun je natuurlijk de onderdelen zelf bij elkaar zoeken. Dan moet je er echter wel voor zorgen dat alle onderdelen de juiste maten en afwerkingen hebben, anders is de constructie niet stabiel. Om het jezelf gemakkelijker te maken, kun je een kant-en-klaar bouwpakket voor een houten overkapping op maat bij Doe Het Zelf Veranda bestellen. Dit pakket omvat alles wat je nodig hebt. Je hoeft daarmee de overkapping enkel nog in elkaar te zetten!

Interesse in een houten overkapping?

Bekijk onze overkappingen

Maak een houten overkapping op maat met diverse accessoires

Hoe ziet jouw ideale houten overkapping op maat eruit? Je hebt bij Doe Het Zelf Veranda de keuze uit verschillende bouwpakketten en allerlei accessoires waarmee je jouw overkapping kunt personaliseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van ledverlichting? Door deze duurzame verlichting toe te voegen aan je overkapping, kun je tot in de late avonduren van je tuin genieten. Daarnaast kun je zonwering toevoegen, zodat je onder de overkapping optimaal beschermd bent tegen de zon. Met al deze mogelijkheden realiseer je dus eenvoudig de overkapping van je dromen.

Profiteer van gratis levering

Wil je een houten overkapping op maat in jouw tuin? Bestel dan een van onze kant-en-klare pakketten met duurzaam douglashout. De overkappingen die je hiermee bouwt, gaan jaren mee. Het pakket wordt bovendien gratis bij je thuisbezorgd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om leveringskosten! Heb je een vraag of wil je meer weten over onze bouwpakketten? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Copyright 2024 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »