Met een goed geïsoleerde overkapping kun je het gehele jaar door gebruikmaken van deze fijne plek in je tuin. In de winter zit je droog en warm en in de zomer geniet je juist van een koele plek. Wist je dat je een dergelijke overkapping zelf kunt realiseren? Bij Doe Het Zelf Veranda bieden we bouwpakketten aan waarmee je jouw buitenverblijf zelf ik elkaar kunt zetten. Wij leveren de onderdelen, bevestigingsmaterialen en montage-instructies en jij doet de rest!

Interesse in een geïsoleerde overkapping?

Bekijk onze veranda's

Met hout, aluminium en glas een geïsoleerde overkapping realiseren

Een geïsoleerde overkapping bestaat voor het grootste gedeelte uit glas. Daarnaast worden hout en aluminium gebruikt om de overkapping te isoleren. De overkapping wordt meestal direct aan de woning gebouwd, zodat je deze ook in de koudere maanden eenvoudig kunt gebruiken. Met ons bouwpakket zet je de overkapping zelf in elkaar. Je bestelt deze in onze webshop en we leveren door heel Nederland. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor:

Stel je vragen per mail en ontvang advies op maat

Ben je benieuwd of een geïsoleerde overkapping of geïsoleerde veranda iets voor jou is? Neem dan gerust eens contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in. Wij vertellen je graag meer over onze overkappingen en voorzien je van advies op maat.

Copyright 2024 Doe Het Zelf Veranda - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »